Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü

Visszaküldési formula

TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSE ÉS CSERÉJE A YOZZ.EU WEBÁRUHÁZBAN

Mi történik, ha nem jó terméket választottál?
 - 14 napig meggondolhatod magad, elállhatsz a vásárlástól. (A termék átvételétől számítva) Visszatérítjük a teljes vételárat.
 - 45 napig élhetsz a csere lehetőséggel - webáruházunkban egyedi módon. (megrendeléstől számítva)

A termékeket legegyszerűbben úgy küldheted vissza, hogy behozod hozzánk, a boltunkba Fótra (2151 Fót, József Attila utca 43) Legyen veled a kifogásolt termék és a vásárlást igazoló dokumentumok – számla vagy a megrendelés visszaigazolása – amelyek lehetővé teszik számunkra az adott termék azonosítását.

A termékeket a webáruházon keresztül is visszaküldheted az alábbi instrukciók szerint:

 - töltsd ki ezt az online termék visszaküldési űrlapot. (tudunk küldeni futárt - kb 1.200Ft-ért, vagy te is vissza küldheted)
 - a kitöltést követően kollégáink felveszik a kapcsolatot veled, aszerint, hogy mi volt az űrlap kitöltésnek a célja.

Csere esetén előfordulhat, hogy a cseretermék nem lesz abban a méretben vagy színben, amiben szeretnéd, mert ez nem rendelés és a készlet szabad, de igyekszünk mindenben a segítségedre lenni, hogy zökkenőmentes legyen a folyamat.
 - arra készülj fel, hogy a házhoz szállított termékcserének lesz egy költsége, amit nagyon kedvezően és tényleg gyorsan intézve kezelünk a futárszolgálattal. Ez a költség 1.590,- Ft.

A termékek vételárát a csomag kézhezvételét követő néhány napon belül visszafizetjük Részedre (a megadott bankszámlára vagy Simple Pay fizetés esetén a bankkártyádra).

 


Keresés