Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü

Eastpak övtáska

Rendezés:

Az Eastpak övtáska és válltáska jellemzői

Az Eastpak már több, mint 50 éve jelen van a piacon, és termékeivel hatalmas sikereket arat. Az Eastpak táskák, övtáskák magas minőséget képviselnek, masszívak, valamint jellemző rájuk a tartósság. Ez már a kezdetekben is elmondható volt, azóta pedig további fejlesztések történtek. Az első időkben a márka a katonaságot látta el kabátokkal és táskákkal, majd terjeszkedni kezdett a hétköznapi emberek, fiatalok irányába. A 80-as években nem mindennapi merész formák és színek jelentek meg, amelyek nem vallottak kudarcot, sőt a 90-es évek elején a vállalat az Egyesült Államok egyik régiójában piacvezetővé nőtte ki magát.

Az övtáskák napjainkban újra trendinek számítanak, a fesztiválok elengedhetetlen kellékeiként tartják őket számon. Az Eastpak övtáskák pedig olyan különleges formákat öltöttek, hogy bárhol megállják a helyüket és rendkívül felkapottak a merészebb, bevállalósabb egyének körében. Kényelmesen elfér bennük minden szükséges dolog, legyen szó akár személyes iratokról, kulcsokról, mobiltelefonról, ráadásul meglehetősen könnyed és kényelmes a viseletük.

Keresés