Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Oakley

Oakley

Az Oakley™ sikertörténete még 1975-ben kezdődött Amerikában. Jim Jannard motocross versenyző találta ki az új csoda anyagot, ami vízzel érintkezve jobban tapadt mint szárazon. Ebből markolatot készített, ami nagy segítség volt az akkoriban gyenge felszerelésekkel rendelkező motoros társadalomnak.

Jim-et felkérték egy tuti napvédő és egyben zárt gumipántos Motocross szemüveg tervezésére, amihez ha lehet, használja fel a csoda anyagát, az UNOBTANIUM-ot. Ez az anyag puha és jól tapadt, így a szemüveg nagyon jól illeszkedett az archoz. Ez a szemüveg volt az OAKLEY O-FRAME. Az Oakley név a volt kutyája nevéből jött. Minden ezzel kezdődött.

Mai napra az Oakley neve egybe forrt a technológiával, az innovációval, és a csúcstechnológiával. Néha a formabontó és meghökkentő termékei hozzák a legnagyobb sikereket. Ha Oakley-s vagy, akkor tudod, hogy minőséget viselsz, és biztos lehetsz abban, hogy a gyártó minden esetben biztosan kipróbált technológiát adott a kezedbe.

Rendezés:

Keresés