Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü

Polaroid napszemüveg

Rendezés:

A Polaroid napszemüvegek jellemzői

A Polaroid napszemüveg lassan egy évszázaddal ezelőtti életre keltése gyakorlatilag alapjaiban reformálta meg a piacot. Edwin H. Land az 1930-as években feltalálta a polarizáló anyagot, és létrehozta a Polaroid Corporation céget. Az innovatív anyaggal bevont eszközök először a vitorlázók és a horgászok között lettek népszerűek, hiszen csökkentették a Nap csillogását a vízen.

A lencsetechnológia az úgynevezett vízszintes fényeket – amelyek a tükröződésért felelősek és erősen rontják a látási viszonyokat – képes megszűrni anélkül, hogy sötétebbé tenné a környezetet, így még verőfényes napsütés idején is tökéletesen láthatunk.

Mára a Polaroid márka egyet jelent a kényelmes és biztonságos, minőségi napszemüvegekkel és az önkifejezés egyik elismert eszközévé is vált. Válassz most kínálatunkból és találd meg a Hozzád legjobban illő márkás napszemüveget!

Keresés