Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

DESIGUAL

DESIGUAL

Desigual

Színes. Vidám. Játékos! Ezek azok a szavak, amelyek tökéletesen leírják a Desigual márkát, amely a szenvedélyes Spanyolországból származik. Első pillantásra is látszik, hogy a Desigual táskái, hátizsákjai, ruhái és papucsai különböznek a többiekétől. Minden egyes darab egy műalkotás, amely ötvözi a legújabb technológiákat, alapanyagokat és művészi kreativitást.

A Desigual márka a sokszínűségéről híres és csak Rajtad múlik, hogy mit mivel párosítasz. Hagyd magad kísértésbe ejteni játékosságával és különcségével! Szemléld a divatot és a ruhákat egy teljesen új nézetből.

A márkát 1984-ben alapították Ibizán. Kezdetektől a színes, patchwork stílust képviseli a márka, sok asszimetrikus mintát, innovatív grafikai elemet használva.
Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő divat márkája, ami jellegzetes színvilágával minden stílusos nőt elvarázsol, és egyedivé teszi ruhatárát. 

Rendezés:

Keresés