Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü
Ön itt jár: > > >

Asics

Asics

1949-ben a japán Kihachiro Onitsuka a következő elhatározással alapította meg a Onitsuka Tiger vállalatot: olyan sportcipőket akart előállítani, amelyek a világ minden táján segítenek a sportolóknak abban, hogy személyes céljaik elérése közben megőrizzék egészségüket. Ez a kis vállalkozás nőtte ki magát az ASICS nagyvállalattá.

A sporttörténelmi sikerekkel büszkélkedő ASICS már több mint 60 éve foglalkozik sportcipők és sportruházati cikkek gyártásával.
Az ASICS cipők és anyagok a manapság kapható legkényelmesebb és egyúttal legstrapabíróbb termékek közé tartozzanak, és hogy segítségükkel mindenki – profi és amatőr sportolók egyaránt – hatékonyan érhesse el a célját, a vállalat olyan koncepciókat és technológiákat alkotott meg, mint például a GEL rezgéscsillapító rendszer, az IMPACT GUIDANCE SYSTEM (I.G.S.), a SPACE-TRUSSTIC rendszer vagy a BIOMORPHIC technológia.
Ezt a sportcipőt nem csupán hordani fogja: lábának szinte a részévé válik majd. És ez még nem minden. A komfortfokozatot növeli a szilikonalapú ASICS GEL rezgéscsillapító rendszer, amely már majdnem húsz éve az ASICS sportcipőknél alkalmazott legfontosabb technológia. A cipő felső részébe épített BIOMORPHIC technológiának köszönhetően a lábfej meghajló részének anyaga kevésbé gyűrődik meg, kisebb nyomást fejt ki a lábra, és így kisebb a súrlódási potenciál, aminek következtében a láb kevésbé hólyagosodik ki, és a cipő még tökéletesebben illeszkedik a lábra. A DUOMAX védőrendszer lényege, hogy a középtalp két vagy több különböző keménységű anyagból áll. A rendszer csökkenti a túlzott pronációt, és az ízületek terhelése is jelentősen csökken, így a sportoló a lehető legtermészetesebben tud mozogni.
A nevük, az ASICS, tükrözi szemléletmódjukat, a márkanév ugyanis egy betűszó a latin mondásból: „Anima Sana In Corpore Sano”, amely magyarul így hangzik: „Ép testben ép lélek.”

Tartalomhoz tartozó címkék: blog asics

Keresés