Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü

Ezért a 7 cuccért még Kylo Ren is elteázgatott volna Han Solóval

Jelenleg két táborra osztható a bolygó: a Kylo Renért rajongókra és azt őt gyűlölőkre.

Én a magam részéről a Kylo-rajongók sorait bővítem, ugyanakkor abban mind megegyezhetünk, hogy csúnya dolog volt lefénykardoznia a saját apját, Han Solót. (Az ilyenekért bizony nem jár piros pont a jedi képzőben.)

Ha nem volt még elég ennyi stressz, most meg izgulhatunk azon, hogy mi lesz Leia hercegnő sorsa, akit, ha hiszünk Az utolsó jedi trailerének, vélhetően ismét csak megint ez a veszettül jóképű Ren lovag fog kicsinálni.


Kép forrása

(Emlékeztető, bár tutira nem felejtetted el: már kevesebb mint 2 hét és megérkezik a moziba az új rész!)

De most a legkevésbé sem előre szeretnék szaladni, inkább hátra. A napokban ugyanis azon töprengtem - miközben a Darth Vaderes bögrémből szürcsöltem a teámat -, hogy mi lett volna, ha Han Solo kicsit lazábban adja elő a szerető apa figuráját. Azazhogy: mik azok a cuccok, amiktől annyira megolvadt volna a sith-szerű harcos fekete szíve, hogy nem fénykarddal simogatja meg az apja hátát, hanem a saját puha kezével?

 

1. Ezeréves Sólyom sörnyitó

Valószínűleg sokkal kellemesebb hangulatban telt volna a nagy találkozás, ha Han Solo egy nagy doboz sörrel állít be Kylo Renhez. Egy jó sör mellett pedig, mint tudjuk, az élet nagy dolgai is könnyedén megbeszélésre kerülhetnek.


Kép forrása

A hideg komlós mellé pedig mi más is dukált volna, mint a galaxis legmenőbb sörnyitója, ami egészen véletlenül Ezeréves Sólyom alakot kapott. Apuci járgányától még Kylo is elérzékenyült volna…

2. Boba Fett égősor

Ha már úgyis közeleg a karácsony, ideje hasonlóan meghitt hangulatot varázsolni - még ha egy hatalmas hangárban is álldogál épp Han Solo és Kylo Ren.


Kép forrása

Semmi más dolga nem lett volna Hannak, mint felcsapnia magára a Boba Fettes égősort (amit a közeli IKEA-ban vásároltak Leiával) és karácsonyfásdit játszania, miközben szaloncukorral dobálja a fiát. (Jó, oké, ezt már tényleg egy extrém ötlet, de én tuti előkaptam volna a popcornom erre.)

3. Adidas Kylo Ren póló

Még én is elérzékenyülnék, ha az ősellenségem egy engem ábrázoló pólóban nyújtana békejobbot. Hát még, ha a saját apámról lenne szó, aki többek között ezzel fejezné ki, milyen büszke arra, hogy átálltam a sötét oldalra, “bár azért ideje lenne már felnőni és elhagyni ezeket a fekete göncöket”.

Kiváló választás lett volna tehát Han Solo részéről, ha felkapja magára a Kylo Renes Adidas pólóját, amitől garantáltan elolvadt volna a Vader-unoka és már indult is volna a teaforralóért.

4. Birodalmi rohamosztagos zokni

Lehet, hogy nem lágyította volna meg Kylo Ren szívét, ha ebben az állati fancy rohamosztagos zokniban látogatta volna meg őt Han Solo, de garantáltan elismerést váltott volna ki belőle.


Kép forrása

Manapság úgyis menők a bokavillantós gatyák és a sneakerek, szóval igazán semmiből nem tartott volna megvillantania ezeket a szexi lábmelegítőket. Cool daddy in the house!

5. Leia párna

Meggyőződésem, hogy Kylo Ren szereti az anyukáját - még ha esetleg úgy is tűnik, hogy az apukáját kevésbé.


Kép forrása

Amíg nem beszéltek egymással, Han Solónak is biztosan volt egy Leia hercegnős párnája, így hát miért is ne adta volna oda Rennek, hogy legyen mivel és min aludnia? A vak is látja, hogy magányos és össze van zavarodva, egy puha, beszélős párna simán rendbe tette volna és szipogva kért volna bocsánatot a szüleitől, amiért csúnyán viselkedett.

6. Nagypapa, az ébresztőóra

Kylónak minden bizonnyal ezernyi dolga van, amióta csatlakozott a sötét oldalhoz. Szoros időbeosztás, előre bejelentett kaszabolások, délutáni tea parti a gonoszokkal.


Képek forrása goo.gl/SDoQKK; goo.gl/ktJDXJ

Egy olyan fiú, akinek a nagyapja a példaképe, ugyan miért ne egy Darth Vaderes ébresztőóra pontosságára számítana a nap minden percében? Ha pedig egy kicsit bűntudata van amiatt, mert elbánt Han Solóval, hát rácsap a fejére kicsikét.

7. Művészet, a kortalan érték

Milyen jobb békülős ajándékot választhatna Han, mint egy drága és gyönyörűséges festményt?


Képek forrása goo.gl/SDoQKK; goo.gl/ktJDXJ

Ha Han Solo tudta volna, mi a dörgés, tuti egy Boba Fettes csendélettel vagy egy Darth Vaderes impresszionista festménnyel állt volna elő. Ember legyen a talpán, aki duzzogva reagál egy ilyen meglepire!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog star wars

Keresés