Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben!
Menü

A Ray-Ban férfi napszemüveg új élete – 5 indok, amiért ez a legjobb ajándék a pasidnak

Orvul közeledik a karácsony, ami – hacsak nem azon szerencsések közé tartozol, akik hónapokkal előbb beszerzik az ajándékokat – egyet jelent azzal, hogy jó eséllyel már felötlött benned az úristen-még-nem-vettem-semmit érzése.

Persze, még csak november van, nyugtatod magad. Csakhogy, valamilyen furcsa oknál fogva, a december közepe hajlamos kegyetlen hirtelenséggel megérkezni. Te pedig ott állsz majd ajándéktalanul és idegesen. Nyugi, nem lesz ilyen, segítünk.

A Karácsony-Káoszt elkerülendő a következőt tanácsoljuk. Készíts egy isteni kávét, teát, forró csokit vagy egyéb finomságot, és ülj le egy takaros jegyzetfüzet mellé egy bájos tollal. Írd fel, kiknek szeretnél idén meglepetést vásárolni és azt is, hogy körülbelül milyen összeggel tudsz gazdálkodni. Ennél jobb trükkel nem tudod kicselezni a benned élő Halogató Ördögkét.

Ha történetesen a pasid is felkerül a listára, van egy jó ötletünk. Több is van, de mivel a cikk istenei nem szeretik, ha a cím nem egyezik a tartalommal, az ajándék tippünk egy Ray-Ban napszemüveg. Hogy miért?


1.    Egy napszemüveg személyes ajándék

Főleg, ha tudod, milyenre vágyik a szíve legmélyén. Egy márkás darab – márpedig a Ray-Ban évek óta élen jár a kedvencek listáján – hosszú távú befektetés. Ha tehát a pasid nem az a napszemüvegre ráülős típus és azt is megtanulta már, hogyan ne csukja rá a kocsiajtót (én ezeket még gyakorlom), akkor még sok-sok éven át élvezheti majd a Ray-Ban szemüveg előnyeit.


2.    A napszemüveg öltöztet

Természetesen nem javasoljuk, hogy párod pusztán egy napszemüvegben vágjon neki a napnak, mert azért arra még egy Ray-Ban sem képes, hogy puszta viselése ruhát varázsoljon az emberre. Viszont óriási előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen öltözéket divatosabbá tesz. Egy farmer-póló kombó egy csapásra lezserebbé válik, egy tárgyalás-kompatibilis öltönynek pedig jelentősen megemeli a kifinomultság-indexét. Pink színű csillámpóni jelmezhez nem javasoljuk….bár, így jobban belegondolva, egy Ray-Ban-től még az is menő lesz.


3.    Mindig eszébe jutsz róla

Minden nő szereti, ha a párja sokat gondol rá. Tény: fergeteges lenne, ha létezne egy olyan eljárás, amivel csinálhatnál magadról egy kicsinyített változatot, és ez a Mini-Te egész nap a pasiddal tarthatna. Mivel ez momentán nem kivitelezhető, és talán egy egészséges párkapcsolat szempontjából annyira nem is lenne annyira ideális, van egy jobb ötletünk. Lepd meg szerelmedet egy Ray-Bannel és élvezd a tudatot, hogy ha előbújik a nap, egészen biztos eszébe jutsz.


4.    Nem csak nyáron

Nobel-díjra nem érdemes gondolat, ámde tény, hogy őfelsége, a nap, bizony télen is szokott sütni. Épp ezért cseppet sem hiábavaló, ha karácsonyra napszemüveget vásárolsz meglepetés gyanánt. Elképzelhető, hogy a leghidegebb évszakban többször marad otthon szundikálni a szemrevaló, de abban biztos lehetsz, hogy tavasztól minden nap örömöt szerez majd viselőjének. A tél tehát nem akadály. Egy Ray-Ban most is jó ajándék.


5.    Szem-barát

A Ray-Ban nem véletlenül világmárka. Ezek a napszemüvegek ugyanis maximális UV védelmet kaptak, ami – tekintve, hogy az UV-sugárzás kezd Hulk-erősségűvé válni – kulcsfontosságú. Ha tehát úgy döntesz, hogy befektetsz egy igazi Ray-Ban modellbe, biztos lehetsz benne, hogy szemed fényének szeme fénye megkapja a neki járó védelmet.

Konklúzió: egy Ray-Ban napszemüveg tökéletes ajándék lehet a pasidnak.  És bár valószínűleg annak is nagyon örülne, ha meglepnéd egy Barca/Reál focimeccs jeggyel + utazással, ez utóbbi jelentősen tömöttebb pénztárcát igényel. Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek belefér egy ilyen kiadás, jó eséllyel számíthatsz a szupernő titulusra. Egyébként Reálék és Barcelonáék többnyire napos helyen játszanak, ahová szintén elkél egy jó napszemüveg….

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog Ray-Ban

Keresés